Parlem de teatre a la ràdio!

Cada quinze dies (els dilluns de 15.30 a 16 h), ens podeu sentir parlar de teatre al programa dels Becaris RNA! Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM), dirigit i presentat per Xavi Albert i Meri Picart.

Ja podeu escoltar els podcasts de la nostra petita secció! CURIOSITATS, ANÈCDOTES, HISTÒRIA DEL TEATRE, EINES DE L’ACTOR, RECOMANACIONS TEATRALS A BARCELONA,ANDORRA… I MOLT MÉS SOBRE EL MÓN DEL TEATRE!

 

  • Escoltar programa 1 d’octubre: El decàleg del bon espectador i recomanacions teatrals.
  • Escoltar programa 15 d’octubre: Avui fem èmfasi en les petites eines de l’actor, tècniques d’interpretació, com l’actor arriba a construir un personatge. Pistes sobre com fer una crítica.
  • Escoltar programa 12 de novembrePROGRAMA PLE DE CURIOSITATS! Petit viatge per la història del teatre: on s’origina el primer fet teatral fins avui en dia (des de la prehistòria fins al teatre DEL S.XVI). Origen de les supersticions del teatre.
  • Escoltar programa 26 de novembre: PROGRAMA RECOMANAT PER A ANIMALS INQUIETS! Continuem amb el nostre viatge: des de Shakespeare fins al S.XXI. I petit decàleg per reconèixer què és el teatre ‘modern’.