Sant Jordi al Pavelló del Morabanc Bàsquet Club Andorra

Aquest Sant Jordi l’hem celebrat d’una manera molt especial! Les Cheerleaders del Morabanc, les Angels BCA ens van convidar a participar amb elles tot representant la llegenda de Sant Jordi. Va ser molt emocionant poder trepitjar la pista, un escenari tan curiós i amb una afició tan entregada! Com sempre, els nostres animalons van estar fantàstics! A més, va ser molt maco perquè hi havia animalons d’edats i grups diversos, una manera diferent de barrejar-nos, conèixer-nos i fer família. I a les grades… els pares ben engrescats per l’ambient animant al club!                                                                          Per cert… no només vam vèncer al drac sinó que a més vam guanyar el partit! #maiporfoto nens Sant Jordi

IMG_9556

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s